Oferte Charter Avion - Litoral Costa Del Sol, Spania ☀️ 2022

Charter Avion - Costa Del Sol 2022

Regiunea Costa Del Sol 2022 face parte din Spania.

In regiunea Costa Del Sol sunt 1699 hoteluri, din care 71 de hoteluri de 5 stele, 564 de hoteluri de 4 stele, 737 de hoteluri de 3 stele, 252 de hoteluri de 2 stele, 75 de hoteluri de o stea.

Filtre Costa Del Sol 2022

Filtreaza hotelurile din Costa Del Sol pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Costa Del Sol pe baza tipului de masa:

Vezi hoteluri din Costa Del Sol cu diferite facilitati des cautate si folositoare:

In Malaga sunt 75 hoteluri, din car.
In Torremolinos sunt 17 hoteluri, din car.
In Marbella sunt 15 hoteluri, din car.
In Benalmadena sunt 9 hoteluri, din car.
In Fuengirola sunt 3 hoteluri, din car.
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Monarque Torreblanca incepand cu 1,080.00 €
Plecare 1 Octombrie 2022, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Apartamentos Palm Beach Club incepand cu 982.00 €
Plecare 7 Mai 2022, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Gran Hotel Cervantes By Blue Sea incepand cu 1,041.00 €
Plecare 1 Octombrie 2022, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Fuengirola Beach incepand cu 1,060.00 €
Plecare 7 Mai 2022, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Apartamentos Nuria Sol incepand cu 923.00 €
Plecare 7 Mai 2022, 7 nopti, Fara Masa

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Costa Del Sol, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Petreceți un sejur însorit în Costa del Sol

    Cele mai apreciate stațiuni sunt: Malaga Area, Seville, Granada, Marbella,  Cordoba,  Torremolinos, Nerja,  Benalmadena,  Fuengirola,  Mijas, Estepona și Ronda.  Stațiunile din vestul Litoral sunt ceva mai populare decât cele din est. Cu toate acestea, pe întreaga Litoral veți descoperi plaje spectaculoase, sate zugrăvite în alb și peisaje dintre cele mai frumoase.  Primii care au populat Litoral se pare că au fost fenicienii, mai apoi zona fiind locuită de greci, romani și mauri. Aceștia din urmă și-au pus amprenta asupra arhitecturii și culturii din zonă. Litoral, la fel ca întreaga Andaluzie, este încărcată de cultură.

     Litoral este vizitată anual de milioane de turiști, fapt ce a făcut ca zona să se dezvolte incredibil de mult în ceea ce privește infrastructura și facilitățile de agrement. Aici sunt dispuse numeroase terenuri de golf de talie mondială, fapt pentru care Litoral este supranumită Costa del Golf. Familiile cu copii vor descoperi în Litoral numeroase parcuri tematice, la care se adaugă parcurile acvatice, piste de karting, parcuri safari și o mulțime de grădini publice. Turiștii tineri, puși pe distracție, vor prefera cu siguranță zone precum: Puerto Marina din stațiunea  Benalmadena și faimosul Puerto Banus. Ambele zone sunt extrem de cosmopolite și cochete, iar distracția din barurile și cluburile de aici se încheie abia la primele ore ale dimineții. Litoral este o destinație de vacanță atractivă și pentru turiștii care sunt în căutare de relaxare și răsfăț. În stațiunile din Litoral, turiștii vor descoperi centre spa moderne, astfel încât vor putea să revină din sejur complet relaxați și revigorați.

   Gastronomia din zona Litoral ar putea fi descrisă prin intermediul a trei cuvinte: diversitate, prospețime și culoare.  Numărul mare de turiști care vizitează Litoral a făcut ca în stațiunile de aici să vă puteți bucura de orice fel de preparat din bucătăria spaniolă sau internațională. Cele mai savuroase preparate au la bază pește proaspăt și legume cultivate de către locuitorii din zonă.

poza Petreceți un sejur însorit în Costa del Sol

     Malaga Area este capitala provinciei  Malaga Area și al doilea oraș ca mărime din Andaluzia, numărând în jur de 600.000 de locuitori. Localnicii de aici sunt extrem de prietenoși și deschiși, astfel că le veți putea cere oricând informații despre un anumit obiectiv turistic sau despre vreun local. Veți observa că vremea frumoasă, dieta mediteraneeană, frumusețea peisajelor și a orașului o să vă facă și pe dumneavoastră să fiți mai veseli. În cazul în care vă gândiți să petreceți un sejur în Litoral, dar nu știți încă spre ce stațiune să vă îndreptați, recomandarea noastră este Nerja. Stațiunea este situată în estul regiunii, la circa 50 de kilometri distanță de orașul  Malaga Area. O altă destinație de vacanță pe care o puteți avea în vedere este Benalmadena. Aceasta s-a dezvoltat extrem de mult în ultimii zeci de ani și a devenit una dintre cele mai moderne și mai apreciate stațiuni din Litoral

poza Petreceți un sejur însorit în Costa del Sol

    Marbella este unul dintre cele mai fermecătoare orașe din Litoral, motiv pentru care sute de mii de turiști aleg să-și petreacă vacanțele aici. Orașul se bucură de o infrastructură modernă, pe cuprinsul său existând porturi luxoase, terenuri de golf, localuri cochete și plaje întinse. Turiștii care vor alege să-și petreacă vacanțele aici, nu doar că se vor bucura de relaxare și distracție în timpul zilei, ci se vor putea bucura și de viața de noapte din stațiune. Stațiunea Fuengirola este situată între  Malaga Area și  Marbella, fapt ce l-a făcut să fie extrem de popular în rândul turiștilor. Fuengirola  este extrem de apreciată de familiile cu copii, care vin aici pentru a se bucura de plajă, numeroase facilități și activități. În cazul în care doriți să descoperiți farmecul andaluz specific zonei, atunci cel mai indicat este să vizitați stațiunea Estepona, situată în vestul Litoral, la poalele Munților Sierra Bermeja.

poza Petreceți un sejur însorit în Costa del Sol