Oferte Charter Avion - Litoral Costa Brava, Spania ☀️ 2023

Charter Avion - Costa Brava 2023

Regiunea Costa Brava 2023 face parte din Spania.

In regiunea Costa Brava sunt 2493 hoteluri, din care 102 de hoteluri de 5 stele, 898 de hoteluri de 4 stele, 959 de hoteluri de 3 stele, 343 de hoteluri de 2 stele, 191 de hoteluri de o stea.

Filtre Costa Brava 2023

Filtreaza hotelurile din Costa Brava pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Costa Brava pe baza tipului de masa:

In Barcelona sunt 1244 hoteluri, din care 72 de hoteluri de 5 stele, 483 de hoteluri de 4 stele, 451 de hoteluri de 3 stele, 172 de hoteluri de 2 stele, 66 de hoteluri de o stea.
In Lloret De Mar sunt 218 hoteluri, din care 4 hoteluri de 5 stele, 54 de hoteluri de 4 stele, 83 de hoteluri de 3 stele, 40 de hoteluri de 2 stele, 37 de hoteluri de o stea.
In Calella sunt 57 hoteluri, din care un hotel de 5 stele, 9 hoteluri de 4 stele, 34 de hoteluri de 3 stele, 13 hoteluri de 2 stele.
In Blanes sunt 39 hoteluri, din care 7 hoteluri de 4 stele, 12 hoteluri de 3 stele, 6 hoteluri de 2 stele, 14 hoteluri de o stea.
In Tossa De Mar sunt 39 hoteluri, din care 14 hoteluri de 4 stele, 12 hoteluri de 3 stele, 9 hoteluri de 2 stele, 4 hoteluri de o stea.
In Santa Susanna sunt 38 hoteluri, din care 21 de hoteluri de 4 stele, 15 hoteluri de 3 stele, un hotel de 2 stele, un hotel de o stea.
In Malgrat De Mar sunt 31 hoteluri, din care 13 hoteluri de 4 stele, 14 hoteluri de 3 stele, 4 hoteluri de o stea.
In Costa Brava sunt 26 hoteluri, din care 15 hoteluri de 4 stele, 11 hoteluri de 3 stele.
In Pineda De Mar sunt 18 hoteluri, din care 7 hoteluri de 4 stele, 11 hoteluri de 3 stele.
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Esplai incepand cu 1,067.00 €
Plecare 19 Septembrie 2023, 5 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Costa Brava, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Alegeți Costa Brava și bucurați-vă de sejururi fermecătoare

    Costa Brava a devenit celebră și datorită unor personalități precum Salvador Dali și Pablo Picasso, care au adorat această zonă a Spaniei.  Costa Brava nu este o simplă destinație de vacanță, ci se bucură și de un aer cosmopolit, datorat orașelor Barcelona și Gerona Area.  Din an în an,  Costa Brava  devine o destinație de vacanță tot mai populară, acest lucru datorându-se orașele sale vibrante, plajelor frumoase, patrimoniului bogat, peisajelor fermecătoare și climatului excelent. Toate acestea, combinate, nu fac decât să creeze o atmosferă perfectă pentru sejururi. Peisajele din   Costa Brava  sunt unele nespus de frumoase, acest lucru datorându-se și combinației dintre munte și mare.

      Costa Brava este situată în regiunea Catalonia, iar cuvântul prin care am putea-o descrie cel mai bine este "diversitate", aceasta întâlnindu-se atât în ceea ce privește atracțiile turistice, cât și unitățile de cazare.  Turiștii care plănuiesc să petreacă un sejur în   Costa Brava trebuie să fie pregătiți să descopere plaje nesfârșite acoperite cu nisip fin, ape de culoarea azurului și vegetație mediteraneeană luxuriantă Costa Brava  este o destinație perfectă atât pentru persoanele care doresc să petreacă vacanțe liniștite, cât și pentru cele care își doresc să combine relaxarea cu distracția. Aceștia din urmă vor putea practica sporturi nautice, echitație, se vor putea distra în parcurile acvatice, se vor putea bucura de plimbări prelungite cu bicicleta sau pur și simplu vor putea vizita obiectivele turistice din zonă. Orașul Barcelona este situat la doar câteva zeci de kilometri de  Costa Brava, distanța variază în funcție de stațiunea aleasă. Prin urmare, vă veți putea bucura de excursii aici, lucru pe care vi-l și recomandăm, mai ales, ținând cont că Barcelona este unul dintre cele mai fermecătoare orașe ale Spaniei.  Cele mai importante stațiuni din   Costa Brava  sunt: Lloret De Mar, Gerona Area,  Roses,  Sitges,  L Estartit, Tossa De Mar, Empuriabrava,  L'Escala,  Blanes, Calella, Platja D Aro, Begur, Pineda De Mar,  Calella De Palafrugell,  SANTA SUSANNA, Malgrat De Mar și  Castelldefels

poza Alegeți Costa Brava și bucurați-vă de sejururi fermecătoare

   Clima din  Costa Brava  este influențată de prezența Mării Mediterane, de unde rezultă că este caldă și plăcută. De altfel, climatul mediteraneean este caracterizat de veri lungi și calde și ierni blânde. În   Costa Brava , soarele strălucește, în medie, 300 de zile pe an. Lloret De Mar este una dintre cele mai cunoscute stațiunii din   Costa Brava . Aceasta este situată la circa 60 kilometri distanță de Barcelona și este o alegere perfectă de vacanță pentru turiștii de toate vârstele. Stațiunea se bucură de mai multe plaje, cele mai populare sunt însă Lloret și Fenals. Lloret De Mar se bucură și de o zonă de promenadă, de numeroase atracții turistice, precum și de existența unui parc acvatic. Stațiunea Lloret De Mar este cunoscută, mai cu seamă, datorită vieții de noapte animate. 

    Tossa De Mar este supranumită perla regiunii  Costa Brava , deoarece pe cuprinsul său veți descoperi peisaje uimitor de frumoase. În  Tossa De Mar, apa cristalină a Mării Mediterane se izbește de coasta stâncoasă, înfrumusețată de păduri de pin și covoare de flori multicolore. În centrul vechi al orașului Tossa De Mar sunt dispuse o multitudine de cafenele, restaurante, magazine și hoteluri.

poza Alegeți Costa Brava și bucurați-vă de sejururi fermecătoare

     În  Costa Brava, turiștii vor descoperi și stațiunea SANTA SUSANNA. Aceasta este amplasată la o distanță de 14 kilometri față de Lloret De Mar și 65 kilometri distanță de Barcelona. Stațiunea SANTA SUSANNA este ideală pentru acei turiști care doresc să petreacă un sejur alături de familie. Datorită istoriei sale îndelungate, SANTA SUSANNA reprezintă o combinație dintre un oraș vechi, cu un farmec romantic, și o stațiune modernă, care își încântă turiștii cu o mulțime de facilități.  În cazul în care plănuiți un sejur în  Costa Brava, însă nu știți încă asupra cărei stațiuni să vă opriți, recomandarea noastră este Malgrat De Mar. Stațiunea este situată la aproximativ 60 kilometri față de Barcelona și la doar câțiva kilometri față de SANTA SUSANNA. Atracția principală a acestei stațiuni este plaja, pe care stâncile mărețe au divizat-o în mici golfulețe.  Plaja din Malgrat De Mar este mărginită de o zonă de promenadă, înțesată cu restaurante și cafenele, de unde turiștii vor putea admira marea. Stațiunea Malgrat De Mar nu se bucură de o viață de noapte prea animată, motiv pentru care este recomandată mai mult familiilor cu copii și turiștilor vârstnici.

poza Alegeți Costa Brava și bucurați-vă de sejururi fermecătoare