Oferte Charter Avion - Litoral Costa Blanca, Spania ☀️ 2022

Charter Avion - Costa Blanca 2022

Regiunea Costa Blanca 2022 face parte din Spania.

In regiunea Costa Blanca sunt 921 hoteluri, din care 27 de hoteluri de 5 stele, 208 de hoteluri de 4 stele, 355 de hoteluri de 3 stele, 294 de hoteluri de 2 stele, 37 de hoteluri de o stea.

Filtre Costa Blanca 2022

Filtreaza hotelurile din Costa Blanca pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Costa Blanca pe baza tipului de masa:

Vezi hoteluri din Costa Blanca cu diferite facilitati des cautate si folositoare:

In Benidorm sunt 12 hoteluri, din car.
In Albir sunt 3 hoteluri, din car.
In Calpe sunt 2 hoteluri, din car.
In Altea sunt un hotel, din car.
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Melia Benidorm incepand cu 1,485.00 €
Plecare 21 Mai 2022, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Magic Aqua Rock Gardens incepand cu 1,375.00 €
Plecare 15 Octombrie 2022, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Sun Palace Albir Hotel And Spa incepand cu 1,257.00 €
Plecare 28 Mai 2022, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Cabana Hotel incepand cu 1,080.00 €
Plecare 21 Mai 2022, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel La Estacion incepand cu 1,001.00 €
Plecare 15 Octombrie 2022, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Montesol incepand cu 1,139.00 €
Plecare 15 Octombrie 2022, 7 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Costa Blanca, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Vacanță în Costa Blanca: plaje întinse, apă cristalină și mult soare

    În  Litoral turiștii vor descoperi stațiuni ce se potrivesc tuturor categoriilor de turiști, regiunea mândrindu-se cu destinații variate și diverse. Turiștii vor descoperi în  Litoral stațiuni, precum Alicante Area, BenidormCalpe, Denia, Moraira,  Torrevieja,  Gandia,  Altea, Orihuela, Oliva,  La Manga, Pego, Villajoyosa, Albir,  Guardamar Del Segura,  Cullera și XATIVA. În  Litoral, turiștii vor putea opta pentru stațiuni cosmopolite, cum sunt Alicante Area și Benidorm, sau pentru destinații de vacanță tradiționale, precum Moraira și Calpe.  Regiunea  Litoral are în spate o istorie îndelungată și bogată, dovadă a acestui lucru sunt siturile de pe cuprinsul său și edificiile istorice din stațiunile de aici. Primele urme ale existenței umane pe aceste meleaguri datează din perioada neolitică. Datorită importanței sale strategice,  Litoral a fost locuită și de fenicieni, greci, romani, vizigoți, cartaginezi și mauri. Romanii și maurii și-au pus cel mai mult amprenta asupra dezvoltării zonei, edificiile din timpul lor putând fi și astăzi observate în  Litoral . Regiunea  Litoral este mărginită în nord de o zonă montană, iar în sud este scăldată de apele cristaline ale Mării Mediterane.  Relieful din regiune este caracterizat și de văi înverzite. În ceea ce privește vegetația regiunii  Litoral, majoritare sunt livezile cu pomi fructiferi și palmierii exotici. Costa Brava este o destinație de vacanță extrem de apreciată de către iubitorii de natură. În plus, stațiunile sale sunt luate cu asalt și de către sportivi și artiști. Turiștii care aleg să-și petreacă sejururile în  Litoral vor putea alege de la hoteluri moderne, care să le pună la dispoziție tot felul de facilități, la vilele și pensiunile tradiționale din stațiunile din zonă. Stațiunile din  Litoral se potrivesc de minune familiilor cu copii, deoarece acestea se vor putea bucura de distracție în parcurile acvatice și în parcurile tematice de aici. Aqualandia, Parcul Safari Vergel, Parcul Tematic Tierra Mitica și Parcul Mondomar sunt doar câteva dintre opțiuni. În  Litoral, turiștii se vor putea bucura și de numeroase sporturi nautice și nu numai. Zona este cunoscută pentru terenurile sale de golf (Alenda Golf, Lo Romero Golf, Golf Las Ramblas, La Finca, Las Colinas, Alto Real și Alicante Golf Club). Principalul atu al regiunii Litoral este fără doar și poate climatul mediteraneean, caracterizat de ierni blânde, ploioase, și veri calde, însorite. În luna ianuarie, temperatura medie se situează în jurul valorii de 12 grade Celsius, iar în iulie și august, urcă până la 26 grade Celsius.  Briza mării face ca temperaturile ridicate din timpul verii să fie mai ușor de suportat. Cantitatea cea mai mare de precipitații se înregistrează în lunile septembrie și martie, în timpul verii precipitațiile fiind destul de rare. Începând cu luna iulie până în septembrie, apa mării este potrivită pentru înot și bălăceală. 

poza Vacanță în Costa Blanca: plaje întinse, apă cristalină și mult soare

      Litoral s-a dezvoltat din punct de vedere turistic începând cu anii ´60-´70. În timpul verii, stațiunile din Litoral se dovedesc extrem de aglomerate, acestea fiind vizitate atât de către turiști străini, cât și de turiști spanioli. În funcție de relieful său, Litoral poate fi divizată în două zone, nordul fiind muntos, iar sudul caracterizat de plaje întinse și vegetație luxuriantă. Indiferent de preferințe, orice turist va găsi în Litoral anumite elemente care să-i facă din vacanța petrecută aici o experiență dintre cele mai plăcute, deoarece Litoral se bucură de viață de noapte vibrantă, plaje acoperite cu nisip auriu, sate pitorești, locuri încărcate de istorie, livezi întinse de citrice și măslini, lagune încântătoare și dealuri înverzite.

 

poza Vacanță în Costa Blanca: plaje întinse, apă cristalină și mult soare